Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ισόβια δεσμά στον 16χρονο, κατά παραγγελία, εκτελεστή της Βρετανίας


Ο 16χρονος δολοφόνος, Σάντρε Σάντσεζ Γκέιλ
Βρετανικό δικαστήρια επέβαλε τελικά την αυστηρότερη δυνατή ποινή στον, αποκαλούμενο κι ως «νεώτερο εκτελεστή της Βρετανίας». Ο 16χρονος Σάντρε Σάντσεζ Γκέιλ καταδικάστηκε χθες σε ισόβια δεσμά για τη δολοφονία της 26χρονης Γκαλιστάν Σουμπασί. Η άτυχη μητέρα ενός 7χρονου αγοριού πυροβολήθηκε από τον έφηβο δολοφόνο πέρσι, μέσα στο σπίτι της μητέρας της, την ώρα που προετοίμαζε το πάρτι γενεθλίων του παιδιού της. Ο δολοφόνος, που εισέπραξε για την ειδεχθή πράξη του 200 λίρες (περίπου 230 ευρώ), «στρατολογήθηκε» από τον πρώην σύζυγο της Σουμπασί, τον 28χρονο Τούρκο υπήκοο Σερντάρ Οζμπέκ, ο οποίος ήθελε να την βγάλει από τη μέση ώστε να πάρει αυτός την κηδεμονία του γιου τους.

Ο νεαρός προέρχεται από ένα διαβόητο «τζάκι» εκτελεστών, καθώς τοσο ο ετεροθαλής αδερφός του, όσο και ο ξάδερφός του, έχουν διαπράξει δολοφονίες επίσης σε νεαρές ηλικίες.

Ο Γκέιλ, μέλος της συμμορίας νεαρών εγκληματιών «Κένσαλ Γκριν Μπόιζ», είχε αποβληθεί από το σχολείο για βίαιη συμπεριφορά ενώ είχε συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές. Όπως είπε ο ίδιος διάπραξε το φόνο μόνο και μόνο για να καυχηθεί στη συμμορία της οποίας ήταν μέλος.

TreloMpizeli.blogspot.com
http://www.tovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...