Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Το DANCING WITH THE STARS συνεχίζεται στο κινητό σου


Κατέβασε τώρα το official application του DWTS
στο κινητό σου και έλα πιο κοντά στα βήματα των αγαπημένων σου αστεριών.Όποιο κινητό κι αν έχεις, το μόνο που χρειάζεται είναι java και σύνδεση στο Ίντερνετ. Με το Application του DWTS θα είσαι συνεχώς ενημερωμένος για ότι συμβαίνει στο απόλυτο χορευτικό σόου, όπου κι αν βρίσκεσαι. Από το iPhone σου, το Android κινητό σου ή το Blackberry σου.Στείλε μήνυμα στα αγαπημένα σου αστέρια, δες αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια, μάθε πληροφορίες για όλους τους αγαπημένους σου DWTS celebrities πριν από όλους τους άλλους.

Μόλις κατεβάσεις το app, αυτόματα θα έχεις και το δικό σου, προσωπικό, MyPage (http://www.antenna.gr/tv/dancingwiththestars/mobile) από όπου θα μπορείς να ψηφίζεις, να βλέπεις τα νέα από τις σελίδες του DANCING WITH THE STARS σε Facebook και Twitter, και να παρακολουθείς τις ψήφους σου και τη βαθμολογία σου στο DWTS Trivia.

Είσαι fan του Dancing with the Stars? Μάθε πρώτος τα πάντα για την αγαπημένη σου εκπομπή με την εφαρμογή DWTS στο κινητό σου, όπου κι αν βρίσκεσαι, ότι κι αν κάνεις!

Πηγή:tromaktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...