Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Τον Οκτώβριο έρχεται τελικά η «Ημέρα της Κρίσεως»


Τζάμπα την περιμένατε στις 21 Μαΐου. Η Ημέρα της Κρίσεως θα έρθει αλλά με μια μικρή… καθυστέρηση. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον ο Χάρολντ Κάμπινγκ, ένας τηλε-ιεροκήρυκας που απέδωσε την αργοπορία σε ένα… λάθος μαθηματικό υπολογισμό.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό show «Family Radio», παραδέχτηκε ότι έπεσε έξω κατά έξι μήνες αλλά τώρα είναι σίγουρος. Η «Αποκάλυψη» έρχεται στις 21 Οκτωβρίου.

Να δούμε τώρα τι θα κάνουν οι οπαδοί του εν λόγω τηλε-ιεροκήρυκα, οι οποίοι δαπάνησαν χιλιάδες δολάρια για να προειδοποιήσουν τους πιστούς και τους μη πιστούς για το τέλος του κόσμου.

Χώρια αυτοί που ταξίδεψαν ως την Καλιφόρνια για να ζήσουν εκεί την τελευταία τους μέρα στη Γη. Για να μην αναφέρουμε και έναν συνταξιούχο που δαπάνησε συνολικά 140.000 δολάρια(!) από τις αποταμιεύσεις του για την Ημέρα της Κρίσεως.

Ο Κάμπινγκ, είχε κάνει μια ανάλογη πρόβλεψη το 1994, την οποία είχε αποδώσει και πάλι σε μαθηματικό λάθος.Η δεύτερη πρόβλεψη του (στις 21 Μαΐου), έπεσε ΚΑΙ αυτή έξω.Ε, αν πέσει και στην τρίτη του πρόβλεψη(21 Οκτωβρίου) έξω… «καίγεται»!
 

ΠΗΓΗ : http://www.star.gr/,tosokaki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...