Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ναυάγιο στο Συμβούλιο των Αρχηγών


Γ. Καρατζαφέρης: «οι καρέκλες κάποιων είναι πάνω από την Ελλάδα»
 Σε ναυάγιο φαίνεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ότι κατέληξε, μετά από τρισήμισυ ώρες, το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.
Η εκτίμηση αυτή ενισχύεται από την δήλωσε στην οποία προέβη εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης ότι «Δεν κατάλαβαν οι άνθρωποι ότι εάν ο Ευρυβιάδης με τον Θεμιστοκλή δεν τα είχαν βρει το 480 π.Χ. δεν θα τους είχε γράψει η Ιστορία. Η καρέκλα, δυστυχώς, μερικών είναι πάνω από την Ελλάδα. Οψόμεθα»

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στον πρόεδρο του ΛΑ.ΟΣ τη συμφωνία τορπίλισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός παρέμεινε στο Προεδρικό Μέγαρο μισή ώρα μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου όπου και συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της συνάντησης εμφανίστηκε «ανοικτός» σε όλες τις προτάσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πραγματοποιήσει δηλώσεις στο Μέγαρο Μαξίμου στο οποίο και μετέβη αμέσως μετά το Προεδρικό Μέγαρο.

Η κυρία Αλέκα Παπαρήγα σε δηλώσεις της από τη Βουλή μίλησε για εκβιαστικά διλλήμματα που έχουν ένα και μοναδικό σκοπό. Να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για τη διεύρυνση των κερδών σε βάρος του ελληνικού λαού.

Λύση και διέξοδο υπάρχει όταν κάποιος στοχεύει στην ανατροπή της κυριαρχίας των μονοπωλίων.

Θα ακολουθήσουν οι δηλώσεις του κ. Αλέξη Τσίπρα ενώ αναμένονται και αυτές του Αντώνη Σαμαρά. 

 Πηγή:tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...