Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Κέρδισε το δικαίωμα να βλέπει πορνό και να αυνανίζεται εν ώρα εργασίας


Έχουμε ακούσει προσφυγές εργαζομένων σε δικαστήρια για την διεκδίκηση δικαιωμάτων στο χώρο εργασίας τους αρκετές φορές. Κι όμως το δικαίωμα που κατάφερε να κερδίσει η 36χρονη Ana Catarian Bezerra είναι μοναδικό!

Σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου η βραζιλιάνα λογίστρια θα μπορεί πλέον να βλέπει πορνό και να αυνανίζεται στο χώρο εργασίας της χωρίς να υπάρχει, φυσικά, τον ενδεχόμενο απόλυσης.

Μη τρέχεις καλέ να πας στο δικαστήριο!!! Η 36χρονή γυναίκα κατάφερε να κερδίσει το συγκεκριμένο δικαίωμα αφού πάσχει από μια χημική ανισορροπία που προκαλεί σοβαρή ανησυχία και υπερσεξουαλικότητα. Αν τώρα έχεις μια τέτοια ανισορροπία τρέξε στο δικαστήριο…
Η Ana Catarian Bezerra αυνανίζεται μέχρι και 47 φορές την ημέρα και έτσι επειδή της ήταν δύσκολο να ικανοποιήσει ελεύθερα τον εαυτό της εν ώρα εργασίας αποφάσισε να κινηθεί δικαστικός.
 

«Τόσο καιρό, υπέφερα από το άγχος και ήθελα να αυνανιστώ μέχρι και 47 φορές την ημέρα. Έτσι, ζήτησα βοήθεια, ήξερα ότι δεν ήταν φυσιολογικό», δήλωσε η 36χρονη. Ένα ισχυρό κοκτέιλ ηρεμιστικών αναγκάζεται να καταναλώνει καθημερινά η Ana, προκειμένου να καταπολεμήσει τις ορμές της. Τουλάχιστον, τα φάρμακα έχουν αποτέλεσμα, καθώς χρειάζεται να αυνανιστεί μόνο 8 φορές τη μέρα!
Τώρα πως θα αντιμετωπίσουν αυτή την απόφαση οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, δυστυχώς, εκεί δεν το γνωρίζουμε…

http://www.onlycy.com/,tosokaki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...